Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/leliev21/domains/rt10.nl/public_html/includes/menu.inc).

Tafelronde 10 goede doelen actie 2017

Primaire tabs

Goede wijn & champagne voor het goede doel!

Tafelronde 10 Haarlem organiseert dit jaar voor de 4e keer een exclusieve champagne-verkoop voor het goede doel. Dit jaar hebben we – in samenwerking met de Wijnboerderij – voor het eerst ook 4 schitterende wijnen voor u geselecteerd. Met de verkoop halen we geld op voor Stichting Stem in de Stad (Haarlem) en Vluchtelingenwerk Haarlem. Deze stichtingen zetten zich in voor vluchtelingen die in Nederland een status hebben gekregen en in Haarlem wonen. Zij willen actief deelnemen aan de Haarlemse samenleving en Stichting Stem in de Stad en Vluchtelingenwerk Haarlem helpen hen daarbij. Zij helpen de vluchtelingen bij het leren kennen van Nederland en de stad Haarlem, het spreken van de Nederlandse taal en bij het vinden van een vaste plek voor wonen en werken. Met uw bestelling kunnen Stichting Stem in de Stad en Vluchtelingenwerk Haarlem nog meer voor deze vluchtelingen betekenen.

Bestel uw flessen hier en help net als vele anderen mee!

Van links naar rechts:

 • Mousserend - Helene Delhery Premier Cru Champagne
  Kenmerken van deze Champagne Helene Delhery zijn: Elegant, finesse en zuiver. Een Champagne die verfrissend fruitig is, een hint naar brio-che en getoaste smaak heeft.
 • Mousserend - A. Bergère, Blanc de blanc, Brut Champagne
  Een goede Blanc de Blancs is fris, boterig en vol van smaak. De chardon-nay druif heeft van nature een neutraal aroma. Geuren van meidoorn, stro, citrus en hazelnoot zijn de druif niet onbekend.
   
 • Wit - Pinot Grigio (2016)
  Intens boeket van witte vruchten zoals rijpe gouden appels en peren. In de mond, verfrissende rijpe appel en perzik. Drink de Colle Corviano Pinot Grigio in combinatie met salades, koude vis gerechten of wit vlees.
 • Rood - Montepulciano d’Abruzzo (2016)
  Krachtige intensiteit in aroma, met veel rijp rood fruit.
  Rijk in fruit, levendig, met op de achtergrond een discrete houttoets. Drink deze wijn in combinatie met lichte vleesgerechten, gevogelte maar ook lekker wanneer je een rode wijn bij visgerechten wilt drinken.
   
 • Wit - Chenin Blanc (2016)
  Een complexe wijn, met zeer veel smaak! Het is sappig, veel tropisch fruit, voldoende zuren en een lange zwoele afdronk. Uitstekend te combineren met bijvoorbeeld salade met Serranoham, gebakken vijgen, olijfolie en peper of gebakken asperges
 • Rood - Cabernet Sauvignon (2016)
  De Nabygelegen Cabernet Sauvignon zit bomvol geuren uit het bos, kersen en bramen, ondersteund met een goede zuurgraad en een smaakvolle afdronk. Deze wijn is goed te schenken bij pittige rundvlees gerechten of varkensvlees.

 

Meer informatie over bestellen?

Stuur een e-mail naar champagne@rt10.nl

 

Mogen we u voorstellen aan onze goede doelen:

Stichting Stem in de Stad Haarlem

Soms zit het niet mee en heb je een ander nodig. Gewoon aandacht voor wie jij bent is dan het belangrijkste. Bij Stem in de Stad ben je iedere dag welkom. Waar het nodig is doen we ook wat aan praktische hulp.

Stichting VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving.

Mede mogelijk gemaakt door:

Wijnboerderij

Wijnboerderij Soest is een geweldig sfeervolle locatie waar u in een landelijke omgeving kunt genieten van een glas wijn tijdens een event, vergadering, cursus of workshop.

Tafelronde 10 Haarlem

De Nederlandsche Tafelronde, een actieve en inspirerende vereniging. Een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Een vereniging voor mannen tussen de ca. 21 en maximaal 40 jaar. Een vereniging die aan service doet, dat zeker. Naast lokale, nationale en internationale vriendschap is persoonlijke ontplooiing en het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk.

Gebruikerslogin