Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/leliev21/domains/rt10.nl/public_html/includes/menu.inc).

Donatie Bij Bosshardt, Kite4Life, Speelgoedbank & Stem in de stad

Primaire tabs

HAARLEM, 5 maart 2019- Tafelronde 10 Haarlem heeft cheques met mooie bedragen uitgedeeld aan vier goede doelen in Haarlem. Stichting Speelgoedbank Haarlem ontving 3.150 euro, zij geven tweedehands speelgoed aan gezinnen die dat hard nodig hebben. Stichting Stem in de Stad (artikel) kreeg 3.150 euro, dat wordt gebruikt voor de integratie van statushouders in Haarlem. Stichting Bij Bosshardt Haarlem ontving 3.150 euro voor het verzorgen van warme maaltijden voor ouderen. En Stichting Kite4Life (artikel) nam 2.500 euro in ontvangst voor het organiseren van kitelessen voor overlevers van kanker.

Voor de feestdagen organiseerde Tafelronde 10 Haarlem een goede doelen actie met de verkoop van heerlijke wijn en champagne. Met deze verkoop is 12.000 euro opgehaald voor de vier goede doelen. Wij willen alle klanten bedanken voor hun deelname!!

Gebruikerslogin