Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/leliev21/domains/rt10.nl/public_html/includes/menu.inc).

Donatie Speelgoedbank Haarlem & Kika

Primaire tabs

Op 15 maart 2016 heeft de Tafelronde 10 Haarlem wederom een cheque uitgedeeld aan de Speelgoedbank Haarlem en aan stichting Kika. De champagne-actie van december 2015 was zo succesvol dat in totaal een bedrag van € 8.000 is gedoneerd! De Ronde Tafel wil alle deelnemers van de actie hartelijk danken. Zij hebben het mogelijk gemaakt om dit mooie bedrag te kunnen overhandigen.

Speelgoedbank Haarlem e.o.
De Stichting Speelgoedbank Haarlem en Omstreken kent een maandelijks tegoed toe aan gezinnen die door hulpverleningsinstanties zijn doorverwezen. Dit tegoed heeft een waarde van € 5 per kind per maand. Hiermee kunnen de kinderen in de winkel van de Speelgoedbank goed en bruikbaar baby- en kinderspeelgoed, binnen- en buitenspeelgoed, boeken, (computer) spelletjes, dvd’s, verkleedkleren en knuffels uitzoeken. Dit is goed voor de eigenwaarde van de kinderen. Ook kunnen zij hun tegoed sparen en hiermee een idee krijgen van de waarde van geld. Particulieren doneren het speelgoed, dat ook gekocht mag worden door niet-hulpbehoevende gezinnen. De Speelgoedbank wordt gerund door vrijwilligers.

Donatie
In de winkel aan de Gedempte Herensingel 4 overhandigde Tafelronde Haarlem een cheque van € 6.800,- aan oprichtster Femke Jacob en vrijwilligers van de Speelgoedbank Haarlem. Stichting Kika ontvangt een donatie van € 1.200,-.

Champagneverkoop door TR10
De Tafelronde 10 verkoopt, in samenwerking met de Haarlemse wijnhandel Chatovin, vier heerlijke en exclusieve champagnes ten behoeve van de Speelgoedbank en Stichting KiKa. De champagnes zijn niet te koop in de winkel doordat de productie te klein is voor de Nederlandse retailmarkt. Het betreft exclusieve champagne van Nicolas Maillart uit Montagne de Reims en van Daniel Deheurles uit Celles-sur-Ource. De prijzen variëren van € 26,50 per fles (€ 153 per doos) tot € 29,50 per fles (€ 171 per doos). Voor meer informatie over de champagne zie www.rt10.nl/champagne.

Sinds 2013 is de Tafelronde 10 Haarlem betrokken bij de Speelgoedbank Haarlem. De Tafelronde 10 is een vereniging die zich richt op het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap. Het is onderdeel van een wereldwijd actief netwerk met in Nederland ruim 150 Tafelrondes. De leden zijn mannen tussen de 30 en 40 jaar.

Gebruikerslogin