Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/leliev21/domains/rt10.nl/public_html/includes/menu.inc).

Donatie voor Speelgoedbank Haarlem

Primaire tabs

Op dinsdag 18 februari jl. ontving de Stichting Speelgoedbank Haarlem en Omstreken een donatie van € 2000,- van Tafelronde 10 Haarlem. Dit bedrag hebben de Tafelaars bij elkaar verdiend met de verkoop van champagne. De donatie onderstreept de bijzondere samenwerking tussen de Speelgoedbank en de Tafelronde. Het gezamenlijke doel: kinderen helpen aan ‘speelgoed en eigenwaarde’!

Kinderen kunnen met een maandelijks tegoed van € 5.- per kind iets kopen in de winkel van de Stichting Speelgoedbank. Ook kunnen zij hun tegoed oppotten. Op deze manier wordt sparen bevorderd en neemt het gevoel van eigenwaarde van de kinderen toe. Al meer dan 100 gezinnen komen in aanmerking voor de Speelgoedbank. Zij zijn via maatschappelijke organisaties doorverwezen. De Stichting draait volledig op vrijwilligers, die onder meer tweedehands speelgoed verzamelen en de winkel bemannen.

Tafelronde 10 heeft de Speelgoedbank omarmd als maatschappelijk doel. Naast het bieden van hand- en spandiensten, zoals bij het Sinterklaasfeest, ondersteunen de Tafelaars de Speelgoedbank ook financieel. De Tafelronde heeft hiertoe een exclusieve champagneverkoop gestart. Twee nieuwe champagnemerken zijn in samenwerking met wijnhandel Chatovin geïntroduceerd in Nederland. De Tafelaars hebben met de verkoop een winst gerealiseerd van € 2000,-. Dit bedrag is tijdens een feestelijke bijeenkomst overhandigd aan Femke Jacob, oprichtster van de Speelgoedbank Haarlem.

Tafelronde 10 is een vereniging die zich richt op het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap. Het is onderdeel van een wereldwijd actief netwerk met in Nederland ruim 150 Tafelrondes. De leden zijn mannen tussen de 30 en 40 jaar.

Gebruikerslogin