Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/leliev21/domains/rt10.nl/public_html/includes/menu.inc).

Haarlemse Nieuwe

Primaire tabs

 

 Save the date! "Haarlemse Nieuwe"

Tafelronde 10 en Meijer Aan Zee organiseren op zaterdag 17 juni 2017 een unieke Haring Party onder de naam "Haarlemse Nieuwe" ter ondersteuning van vluchtelingen.

Kies voor een culinair arrangement samen met je (zaken)relaties, collega's of vrienden aan het eind van de middag en/of dans 's avonds de sterren van de hemel tijdens een knalfeest. Hoe dan ook combineer het nuttige met het aangename en blok nu alvast je agenda.

Datum: 17 juni 2017
Tijdstip:

17.00 tot 21.00 uur culinair arrangement + veiling

21.00 tot 23.30 feest!

Kaarten bestellen? Mail uw gegevens en het aantal kaarten naar Rick van Assema (rick@assemabouw.nl). U ontvangt dan een factuur per e-mail. Kaarten kosten EUR 65,- per stuk.

Programma

Programma “Haarlemse Nieuwe” 

U wordt om 17.00 uur ontvangen met een glas Cava en geniet daarbij van verse oesters van De Zilte Verleiding: verser en Zeeuwser kan het niet. Daarnaast is er natuurlijk een traditionele haringkar met nieuwe haring. Om 18.00 uur begint het diner, inclusief een passend wijnarrangement. Op het menu staan onder andere rivierkreeftjes, New York Tuna met verse gember, wasabi en soyasaus en mosselen. Na het dessert (Lemon Cheesecake) sluiten we het diner af met koffie of thee, friandises op tafel en een digestief (cognac, armagnac of andere likeur).

Om 21.00 uur start het feest, waar u onder het genot van een biertje, een glas wijn of frisdrank kunt napraten en kunt dansen. Tijdens het feest wordt een bittergarnituur geserveerd. Het feest duurt tot 23.30 uur.

Locatie

"Haarlemse Nieuwe" vindt plaats op het strand van Zandvoort, bij Meijer Aan Zee. Meer informatie over deze prachtige locatie tref je hier: http://www.meijeraanzee.nl/ 

Onze goede doelen:

Dit jaar ondersteunen wij de vluchtelingen die zijn neergestreken in Haarlem en omgeving. Met de afname van het aantal vluchtelingen is de aandacht voor de vluchtelingenproblemathiek steeds geringer. Dit blijkt veelal onterecht steun is juist nu erg hard nodig is om er voor te zorgen dat vluchtelingen goed integreren in de samenleving!

  • Stem in de Stad
  • Vluchtenlingenwerk Haarlem
  • Stichting Nidos

De veiling:

Bied ruim op de veilingstukken. De gehele opbrengst gaat naar de goede doelen!

Ter ondersteuning van onze goede doelen wordt tijdens het diner een veiling georganiserd. De gehele opbrengst van de veiling gaat naar de goede doelen.

Wilt u zelf ook graag de goede doelen ondersteunen met een mooi veilingstuk? Neem dan contact op met Pepijn Linker (pepijnlinker@gmail.com of -06 20 370 452). Wilt u sponseren of een donatie doen voor het goede doel? Neem dan contact op met Rick van Assema (rick@assemabouw.nl of 06 30 37 3004). 

Bekijk alle veilingstukken op: www.rt10.nl/veilingstukken 

Kaartverkoop:   

Bestel uw kaarten via uw favoriete tafelaar. 
Kosten zijn EUR 65,- per persoon voor een geheel verzorgde avond!

Of mail uw gegevens en het aantal kaarten naar Rick van Assema (rick@assemabouw.nl of 06 30 37 3004). U ontvangt dan een factuur per e-mail.

Gebruikerslogin