Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/leliev21/domains/rt10.nl/public_html/includes/menu.inc).

Senioren in de watten gelegd met kerstdiner

Primaire tabs

“Wat worden wij heerlijk verwend!” merkt een glunderende dame op tijdens het kerstdiner van Tafelronde 10 Haarlem. De vereniging organiseerde zaterdag 13 december jl. een luxueus zesgangendiner voor 55 senioren, die anders geen kerstdiner zouden meemaken. Tijdens het diner trakteerden muzikanten de genodigden op kerstliederen en werden kerstverhalen verteld. Na afloop kregen de senioren behalve een kerststol en kerstster ook portretfoto’s, gemaakt tijdens de avond, mee naar huis.

De gasten waren geselecteerd door vereniging De Zonnebloem in Haarlem en omgeving. Vrijwilligers reden de genodigden naar de sfeervol aangeklede ruimte van de Koninklijke Roei & Zeilvereniging ‘Het Spaarne’ in Heemstede. De roeivereniging stelt al jaren haar clubhuis ter beschikking voor deze activiteit.

In drie uur tijd kreeg men een luxe zesgangendiner geserveerd, waaronder stoverij van hert in kriekenbier en tomatensneeuw met gefrituurde garnalen. De 17 leden van Tafelronde 10 Haarlem, mannen tussen de 30 en 40 jaar oud, stonden hiervoor vanaf 10.00 uur ’s ochtends in de keuken. Aan de activiteit gingen maanden aan voorbereiding vanaf. De meeste gerechten zijn (in natura) gesponsord door bedrijven in Haarlem en omgeving.

Al ruim 20 jaar organiseert de Tafelronde een kerstdiner voor ouderen uit de omgeving Haarlem. De Zonnebloem zet zich in voor langdurig zieken, lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevende ouderen. De Zonnebloem selecteert ten behoeve van dit kerstdiner ouderen die anders geen kerstdiner zouden meemaken.

Onze grote dank gaat uit naar de sponsors die dit diner hebben mogelijk gemaakt, zowel in de vorm van gerechten in natura als financieel!

 

Gebruikerslogin